Reference

GSP BeogradJKP GSP BeogradJavno komunalno preduzeće koje već duži niz godina u našoj kompaniji vrši remont kardanskih vratila i remont spona, a u poslednje vreme i generalni remont svojih autobusa. Izvršili smo remont 14 autobusa MAN SG313. Pored ovoga za JKP GSP Beograd vršimo i usluge centriranja trapa, kao i limarsko-farbarske usluge. Izrađujemo nove proizvode prema njihovim zahtevima i potrebama.
GSP Novi SadЈGSP Novi SadJavno komunalno preduzeće koje se bavi prevozom putnika u gradskom i prigradskom saobraćaju u Novom Sadu već duži niz godina u našoj kompaniji vrši remont kardanskih vratila i remont spona, kao i izradu novih proizvoda prema zahtevima kupca.
JKP Gradska čistoća, BeogradJKP Gradska čistoća, BeogradJavno komunalno preduzeće koje već duži niz godina u našoj kompaniji vrši remont kardanskih vratila i spona, takođe izrađujemo nove kardane i spone prema zahtevu i uzorku, dok služba nabavke i prodaje redovno vrši isporuku rezervnih delova.
JKP Beograd put, BeogradJKP Beograd put, BeogradJavno preduzeće koje se bavi održavanjem i izgradnjom ulica i (auto)-puteva grada Beograda u našoj kompaniji vrši remont kardanskih vratila i remont spona na svojim vozilima.
JKP Parking servis, BeogradJKP Parking servis, BeogradJavno preduzeće čija osnovna delatnost jeste upravljanje, korišćenje i održavanje javnih parkirališta svoja vozila dovozi u naše hale najčešće radi remonta kardanskih vratila i remonta spona.
JKP ATP PančevoJKP ATP PančevoPostaje javno komunalno preduzeće 1990. godine koje pruža usluge gradskog i međumesnog transporta putnika, a u kompaniji Srboauto d.o.o. Beograd duži niz godina vrši remont spona i delova spona na svojim autobusima, kao i remont kardanskih vratila.
JP EPS Elektroprivreda SrbijeJP EPS Elektroprivreda SrbijeKao najveća kompanija Srbije i privredni i energetski oslonac zemlje, nama je pružila poverenje u pogledu usluge remonta kardanskih vratila i spona na svojim vozilima, izrađujemo i gotove proizvode prema njihovim zahtevima, saradnja se odviju i u pogledu snadbevanja rezervnim delovima.
Rudarski basen KolubaraRudarski basen KolubaraNajveći ogranak u okviru JP EPS i lider u proizvodnji uglja u Srbiji i na Balkanu duži niz godina u našoj kompaniji vrši usluge remonta kardanskih vratila i spona, izrađujemo nove proizvode prema potrebama, služba prodaje ih snadbeva rezervnim delovima, a u poslednje vreme vršimo izradu nadogradnje na određena vozila različite namene.
JP SrbijašumeJP SrbijašumeJavno preduzeće koje gazduje šumama i vrši unapređenje postojećeg šumskog fonda naše zemlje u komapniji Srboauto d.o.o Beograd vrši usluge remonta kardanskih vratila, remonta spona, vršimo i izradu novih kardanskih vratila i spona prema njihovim zahtevima.
JP Yugoimport SDPR BeogradJP Yugoimport SDPR BeogradPreduzeće sa uspešnom višedecenijskom tradicijom u spoljnotrgovinskom prometu naoružanja, vojne opreme i inžinjeringa kompaniji Srboauto d.o.o. Beograd poklonilo je poverenje, pa za njih vršimo usuge remonta kardanskih vratila i spona, izradu novih proizvoda, remonta i korektivnog održavanja motornih vozila, regeneraciju i isporuku rezervnih delova i sklopova za borbena i neborbena vozila, učestvovanje na raznim projektima.
Borbeni složeni sistemi, Velika PlanaBorbeni složeni sistemi, Velika PlanaPrivredno društvo BSS DOO, čiji je osnivač Yugoimport SDPR, bavi se proizvodnjom složenih borbenih sistema, raznih vrsta municija, a kompanija Srboauto d.o.o. Beograd duži niz godina vrši usluge remonta i korektivnog održavanja borbenih i neborbenih vozila, remonta kardanskih vratila i spona i izradu novih rešenja prema zahtevu i potrebama kupca.
Srbija voz AD, Beograd / Železnica Srbije ADSrbija voz AD, Beograd / Železnica Srbije ADObavljanje inžinjerskih i konsultatskih delatnosti u oblasti informacione tehnologije, dok novoformirano železničko društvo Srbija voz a.d. obavlja unutrašnji i međunarodni železnički saobraćaj, a kompaniji Srboauto doo Beograd dugi niz godina vrši usluge remonta kardanskih vratila i remonta spona.
SP Lasta AD BeogradSP Lasta AD BeogradJedan od vodećih brendova u našoj zemlji, lider u drumskom prevozu putnika, u našoj kompaniji već duže vreme koristi usluge servisa vozila, remonta kardanskih vratila i spona, dok im naš tim komercijalista redovno vrši isporuku rezervnih delova.
SO Lastra DOO LazarevacSO Lastra DOO LazarevacOsnovano 2002. godine od strane matičnog preduzeća Sp Lasta ad Beograd, osnovna delatnost jeste prevoz putnika, a na svojim autobusima u kompaniji Srboauto doo Beograd vrši remont kardanskih vratila i spona, izradu novih proizvoda prema potrebama i zahtevima, redovno ih snadbevamo rezervnim delovima.
FAP Korporacija AD PribojFAP Korporacija AD PribojKompanija sa dugom tradicijom u proizvodnji motornih vozila, kamiona i autobusa, osnovana 1953. godine. Saradnja sa našom kompanijom najviše se ogleda u izvozu kardanskih vratila i komponenti za iste.
GP Mostogradnja ADGP Mostogradnja ADGrađevinsko preduzeće specijalizovano za izgradnju mostova i inžinjerskih konstrukcija duži niz godina u našoj kompaniji vrši usluge servisa vozila, kao i remonta kardanskih vratila i spona, a naša komercijalna i magacinska služba uredno ih snadbeva delovima za njihov bogati vozni park.
MUP SrbijeMUP SrbijeMinistarstvu unutrašnjih poslova već duži niz godina sarađuje sa našom kompanijom u pogledu usluga remonta i servisa vozila, kao i remonta kardanskih vratila i spona, izrađujemo nove kardane i spone prema zahtevu klijenta i vršimo isporuku rezervnih delova.
Ministarstvo odbrane Republike SrbijeMinistarstvo odbrane Republike SrbijeMinistarstvo odbrane Republike Srbije u kompaniji Srboauto d.o.o. Beograd uredno dobija usluge remonta kardanskih vratila i spona, kao i generalni remont i održavanje vozila, izradu novih kardana i spona prema zahtevima i potrebama, dok ih naša služba nabavke i prodaje snadbeva rezervnim delovima.
Sektor za vanredne situacije MUP RSSektor za vanredne situacije MUP RSSektor Ministarstva unutrašnjih poslova svoja vozila remontuje i servisira u kompaniji Srboauto d.o.o. Beograd, kao što se, takođe, obavlja i remont kardanskih vratila i spona i isporuka rezervnih delova.
Vojska SrbijeVojska SrbijeVeć više od 25 godina kompanija Srboauto ostvaruje veoma uspešnu saradnju sa Ministarstvom odbrane i Vojskom RS i intezivno takvu saradnju proširuje. Usluge generalnog remonta više stotina vojnih vozila godišnje, regeneracija na hiljade rezervnih delova i sklopova, usluge održavanja motornih vozila poverene su kompaniji Srboauto. Saradnja se ogleda i u našoj osnovnoj delatnosti - remontu kardanskih vratila i spona i izrade gotovih proizvoda prema zahtevu kupca.
Vojnotehnički institut BeogradVojnotehnički institut BeogradNajveća vojna ustanova i sastavni deo Ministarstva odbrane RA sa našom kompanijom ima višegodišnju saradnju u uslugama remonta vozila, remonta rezervnih delova i isporuka novih, remonta kardanskih vratila i spona. Posebno je bitno naglasiti da je Srboauto d.o.o. Beograd u saradnji sa Vojnotehničkim institutom realizovao niz specijalnih projekata: ispitivanje vučnog voza FAP 2026 sa prikolicom NPP 3t, izrada i ispitivanje sredstava Samohodni PVO top kaliba 40mm...
Vazduhoplovni zavod "Moma Stanojlović"Vazduhoplovni zavod ``Moma Stanojlović``Kao ustanova Vojske Srbije duži niz godina sarađuje sa našom kompanijom gde uredno dobija usluge remonta kardanskih vratila i spona, remonta i servisiranja vozila i remonta rezervnih delova, kao i isporuka novih.
Mašinski fakultet Univerziteta u BeograduMašinski fakultet Univerziteta u BeograduZnačajna fakultetsko-obrazovna ustanova sa kojom naša kompanija ima ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji u vidu sprovođenja naučno-istraživačke delatnosti, kao i svakodnevnom slanju studenata na usavršavanje/obuku.
Fakultet organizacionih nauka Univerziteta u BeograduFakultet organizacionih nauka Univerziteta u BeograduSaradnja fakulteta sa kompanijom Srboauto d.o.o. Beograd ostvarena je u cilju sprovođenja konkretnih aktivnosti koje imaju edukativnu, praktičnu i razvojnu dimenziju.
Vatrosprem ADVatrosprem ADDugogodišnje iskustvo u području gašenja i dojave požara i detekcije gasa čini firmu Vatrosprem a.d. vrhunskim partnerom koji je našoj kompaniji ponudio rešenja projektovanja, isporuke sertifikovane opreme, montaže kao i obuku naših zaposlenih. Njihova vozila redovno servisiramo, nudimo usluge remonta kardanskih vratila i spona, kao i izradnju novih proizvoda i izgradnju kamionskih nadogradnji specijalizovanih vozila.
Niš Ekspres ADNiš Ekspres ADPreduzeće osnovano 1951. godine čija je osnovna delatnost prevoz putnika, a kompanija Srboauto d.o.o. Beograd redovno vrši usluge remonta kardanskih vratila i remonta spona na njihovim vozilima, autobusima, kao i izradnja novih proizvoda i rešenja prema njihovim zahtevima.
Strela AD / Strela Obranovac / Strela UbStrela AD / Strela Obranovac / Strela UbPreduzeće bogatog voznog parka čija je osnovna delatnost prevoz putnika ima svoje poslovnice u Ubu i Obrenovcu, a dugi niz godina saradnja ostvarena sa našom kompanijom ogleda se u uslugama remonta kardanskih vratila i spona, kao i u izradnji novih proizvoda prema njihovim zahtevima, takođe naša služba nabavke i prodaje im isporučuje rezervne delove.
Bečejprevoz DOOBečejprevoz DOOZauzima visoko mesto na lestvici najpouzdanijih i najsigurnijih saobraćajnih kompanija kod nas redovno vrši usluge remonta kardanskih vratila i remonta spona na njihovim vozilima.
GP Planum AD BeogradGP Planum AD BeogradJedna od najvećih građevinskih kompanija u Srbiji i značajan regionalni izvođač građevinskih radova dugi niz godina sarađuje sa kompanijom Srboauto d.o.o. Beograd posebno u pogledu održavanja vozila, remonta kardanskih vratila i spona, kao i u pogledu snabdevanja rezervnim delovima.
Gradient DOO BeogradGradient DOO BeogradOsnovna delatnost ove kompanije je proizvodnja i distribucija svežeg betona, kao i proizvodnja rečnog agregata, a naša kompaniji pruža usluge servisiranja vozila, remonta kardanskih vratila i spona, dok naš tim komecijalista redovno isporučuju rezervne delove.
Bauwesen DOO LazarevacBauwesen DOO LazarevacIzvođenje građevniskih radova je osnovna delatnost ove kompanije, a kod nas redovno vrši servisiranje svojih vozila, kao što redovno radimo i remont kardanskih vratila i spona, uspešno odgovaramo na zahteve izradnje novih proizvoda.
Helios FIBO DOOHelios FIBO DOOJedna od glavnih aktivnosti ove kompanije je transport i pumpanje betona koja više godina sarađuje sa kompanijom Srboauto d.o.o. Beograd posebno u pogledu servisiranja vozila, remonta kardanskih vratila i remonta spona, isporuke rezervnih delova.
MBA Ratko Mitrović DOO BeogradMBA Ratko Mitrović DOO BeogradKompanija koja se bavi izvođenjem radova niskogradnje, visokogradnje, kao i uslugama projektovanja dugi niz godina sarađuje sa našom kompanijom u pogledu usluga servisa vozila, remonta kardanskih vratila, kao i spona, takođe izrađujemo nove proizvode i delove prema njihovim potrebama i zahtevima.
RP Tehnometal DOORP Tehnometal DOODruštvo čija je osnovna delatnost proizvodnja i trgovina betonskog gvožđa u našoj kompaniji dugi niz godina vrši usluge servisa vozila, remonta kardanskih vratila i remonta spona.
PKB Korporacija Al Dahra AD BeogradPKB Korporacija Al Dahra AD BeogradPKB korporacija je vodeća kompanija u zemlji u oblasti primarne biljno-stočarske proizvodnje, a Al Dahra iz Ujedinjenih Arapskih Emirata je septembra 2018. godine kupila jedan deo PKB-a. Kako ujedinjeni, tako i pojedinačno sarađuju sa našom kompanijom, posebno se ta saradnja ogleda u vidu remonta kardanskih vratila i spona, izradi gotovih proizvoda prema samom zahtevu kupca, a naša služba nabavke i prodaje svakodnevno im isporučuje delove.
Rudnik i flotacija "Rudnik" DOORudnik i flotacija ``Rudnik`` DOOZnačajna kompanija koja se bavi proizvodnjom i flotacijom rude olova, cinka i bakra od usluga koje im redovno pužamo ističe se servis njihovih vozila, remont kardanskih vratila i remont spona.
RTB BOR- Rudarsko Topioničarski basen Bor ZIJIN BOR COPPER DOO BORRTB BOR- Rudarsko Topioničarski basen Bor ZIJIN BOR COPPER DOO BORRTB BOR je poznati proizvođač bakra i plemenitih metala u Srbiji, 2018. privatizovan od strane kineske kompanije Zijin, koja postaje većinski vlasnik - ZiJin Bor Copper d.o.o. Bor koja je nastavila saradnju sa našom kompanijom, u vidu servisa njihovih vozila, remonta kardanskih vratila i spona, izrade novih proizvoda prema njihovim potrebama i zahtevima, dok se isporuka rezervnih delova svakodnevno odvija.
Knez Agrar DOO InđijaKnez Agrar DOO InđijaKompanija koja se bavi ratarstvom, stočarstvom i poljoprivrednom proizvodnjom sa našom kompanijom ostvaruje saradnju u pogledu usluga remonta kardanskih vratila i spona, takođe izrađujemo i nove proizvode prema njihovom zahtevu, dok naša služba prodaje vrši im isporuku rezervnih delova.
Knez Petrol DOO BeogradKnez Petrol DOO BeogradJedna od najpoznatijih trgovaca naftom i naftniim derivatima u Srbiji i regionu našoj kompaniji je poklonila poverenje u pogledu usluga remonta kardanskih vratila, remonta spona i servisa vozila, takođe prema njihovim zahtevima i potrebama izrađujemo nova rešenja i proizvode.
NIS Naftagas DOO Novi SadNIS Naftagas DOO Novi SadJedan od najvećih energetskih sistema u Jugoistočnoj Evropi čija je osnovna delatnost istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i prirodnog gasa svoja vozila servisira kod nas, pružamo im usluge remonta kardanskih vratila kao i remonta spona i izrađujemo nove proizvode prema njihovim skicama i zahtevima.
IMPOL SEVAL AD SevojnoIMPOL SEVAL AD SevojnoPrivredno društvo sa zavidnom poslovnom tradicijom čija je osnovna delatnost prerada aluminijuma u različite vrste proizvoda sa našom kompanijom ostvaruje saradnju u pogledu izrade rešenja novih kardanskih vratila prema njihovim potrebama i zahtevima.
Slodes DOO BeogradSlodes DOO BeogradProdavac i ovlašćeni serviser Iveco vozila sa dugogodišnjim iskustvom sa našom kompanijom sarađuje dugi niz godina, posebno u pogledu usluga remonta kardanskih vratila i remonta spona, kao i izrade novih proizvoda prema zahtevu klijenta.
Perspektiva DOO PrijepoljePerspektiva DOO PrijepoljeDruštvo osnovano 1992. godine koje se bavi prodajom rezervnih delova za teretna vozila ostvaruje dugogodišnji kontakt sa našom službom nabavke i prodaje koje im isporučuje reyervne delove, pružamo usluge remonta kardanskih vratila i remonta spona na njihovim teretnim vozilima.
JAT Tehnika DOO BeogradJAT Tehnika DOO BeogradKompanija koja u oblasti vazduhoplovstva ima dugačku tradiciju poklonila nam je poverenje tako da redovno vršimo servis njihovih vozila kao i remont spona.
SrboexportSrboexportJedna od najvećih transportnih kompanija u Srbiji bogatog voznog parka, svoja teretna vozila, tegljače, cisterne održavaju u Srboautu, gde je kao najfrekventnija usluga koju vršimo remont kardanskih vratila i remont spona.
Pneumatik Flex Nova PazovaPneumatik Flex Nova PazovaKompanija koja ima dugu tradiciju u pogledu izrade i održavanja hidrauličnih sistema i pneumatskih komponenti sa našom kompanijom ima prisniju saradnju, pružamo im usluge servisa vozila, kao i remonta kardanskih vratila i izrade novih rešenja i proizvoda prema potrebama i zahtevima kupca.
Welte Group, NemačkaWelte Group, NemačkaLider na tržištu na polju kardanskih vratila i delova kardana, smešten na nekoliko lokacija u Nemačkoj, kako je nama jedan od glavnih dobavljača delova- komponenti za kardane, tako im naša kompanija izvozi mašine za kardan-servis koje naš tim inžinjera sam projektuje.